Phison обяви своя съвместим с Gen 5 контролер E26 още през май и наскоро през октомври посочи, че очаква дисковете от 5-та генерация да стартират тази година, след като платформата AM5 на AMD и процесорите от серията Ryzen 7000 излязат на пазара. 
Може да ви се струва странно, но Cyberpunk 2077 беше щедро преоценен от мнозина след катастрофалното си стартиране. Благодарение на понижените очаквания и намалената цена, рейтингът на потребителите на Steam се покачи нагоре.
В история, първоначално съобщена от MyDrivers, китайка, опитваща се да влезе в Джухай през Гогбей, е спряна от митнически агент, който забелязва неестествената й поза. Първоначално тя е изглеждала в напреднала бременност. Въпреки това, докато говори с митническия агент, тя заявява, че е бременна в 5-6 месец.
Спецификациите на процесора при ULTRA-настройки са зададени за AMD Ryzen 9 3900X или Intel Core i9 9900K. Въпреки това остава въпросът дали все още ще страдате от проблемите с насичането на играта, докладвани в Steam, дори ако отговаряте на тези спецификации.
С новината, че датата на пускане на втората голяма актуализация на Diablo Immortal е определена за 14 декември, разработчиците от Blizzard отговориха на няколко големи въпроса относно промените, които ще дойдат в играта.
de_anubis, противоречивата карта, която замени великия Dust_2 в активния пуул на 18 ноември, има някои бъгове, за които Valve очевидно не знае. Веднага след като локацията беше добавена към официалната ротация, професионални играчи и стриймъри започнаха да я играят, за да се подготвят за официални мачове или да създават съдържание, докато темата е свежа.