Анимацията като цяло и самата история на Arcane са покрити от зашеметяващи визуализации и завладяващи сюжетни линии за героите, достигайки признание на критиците в RottenTomatoes и IMDB. Анимационният сериал на Riot Games пуска по три епизода на седмица, формат, който позволява на зрителите да се запознаят с историята и да задържат вниманието си върху него.
Засега ранните ревюта на GTA: The Trilogy - Definitive Edition не изглеждат хич обещаващи. Критиците разкриват, че играта е изпълнена с проблеми и бъгове, засягащи главно графиката. Някои потребители са публикували скрийшоти в Twitter, които изобщо не изглеждат красиво – дъждовна буря с "ослепяващи" бели капчици, фрапантни правописни грешки, странни и криви модели на героите.
Лука "Perkz" Перкович направи своя дебют в LCS веднага, след като не успя да осъществи мечтата си – да грабне титлата от финалите на Световното първенство с G2 Esports през 2020 година. Тогава той се присъедини към звездния отбор на Cloud9, в който си партнираше с „Fudge“, „Blaber“, „Zven и „Vulcan“. Трансферът му бе смятан и за един от най-успешните удари, които разтърсиха северноамериканската League of Legends-сцена.
Когато предпродажбите на Steam Deck стартираха, конзолата бе разпродадена за минути, а резервации за нея започнаха да се появяват още на 16 юли. Valve измисли система, която да предотврати заемането на всички слотове в опашката за резервации, както направиха PS5, Xbox Series X/S и останалите прозводители през цялата година.
Не само зрителите бяха много, но и посещаемостта беше отлична, тъй като Avicii Arena беше изпълнена до краен предел с фенове, които искаха да аплодират любимия си отбор. Видяхме Na’Vi да печели трофея, без да изпусне нито една карта по време на състезанието, а "s1mple" спечели и първата си мейджър титла.
Ситуацията се отразява на други производители на конзоли като Nintendo и дори засегнаха пускането на изцяло новата конзола Steam Deck на Valve. Стигна се дотам, че според съобщенията на доста производители, продажбите постепенно се преместват повече към геймърските конфигурация, отколкото към конзоли поради липсата им на пазара.