Най-големият победител от предстоящия Patch ще бъде Miss Fortune. И четирите й способности са напомпани, увеличавайки общия й damage с огромно количество. Въпреки че това все още може да не я прави атрактивен избор в професионалните мачове, нейният процент като избрано ADC ще се повиши в solo queue.
За времето си, Mafia беше нещо като истинско чудо за геймърите и жанра като цяло, а в последните две десетилетия стана и един от малкото случаи, в които манията за направа на римейк, наистина си заслужава и оправдава преработката.
Друга опция, която е много любопитна, е усещането на диалога чрез хаптична обратна връзка с контролера DualSense. По този начин глухият играч ще може да усети начина, по който е произнесена репликата, може да усети ударението в думата, заедно със субтитрите, за да си даде известна представа за това как е предадена тази реплика.
Тези 32 отбора ще бъдат разделени в Europe RMR A и Europe RMR B, като ще играят през Swiss System формат. Всички мачове ще бъдат BO1, с изключение на игрите за напредване или елиминиране. 16-те отбора, които участват в IEM Rio Major, ще пътуват до Бразилия, за да се състезават през ноември.
През третата седмица продукцията изпадна изцяло от първите десет позиции, което явно е довело и до спирането на проекта. "Resident Evil" също се представя зле сред критиците и зрителите. Оценката от 55% в Rotten Tomatoes и само 27% среден резултат от публиката допълнително допринасят за лошия развой на събитията.
Това не е единственото забавление за рождения ден, което Relic реализира. През октомври ще бъде пусната и юбилейна актуализация, безплатна за всички играчи, която ще включва две нови цивилизации, малийците и османците. Малийците са икономическа сила и една от най-богатите търговски нации в играта, докато Османската империя може да се похвали с елитна армия и Great Bombard, най-голямото налично оръжие за обсада с барут.