Световният шампион T1 започна участието си в Esports World Cup в Рияд, Саудитска Арабия с победа. Геймърите от корейската легендарна организация се наложиха над китайския Bilibili Gaming с 2:1 победи в оспорвана серия.
Денислав "dennyslaw" Димитров ще участва на започващото след 2 дни Световно първенство по електронни спортове в Рияд, Саудитска Арабия. Бившият играч на 500 ще бъде част от китайския JiJieHao, в който капитан е легендарният датчанин Маркус "Kjaerbye" Кяерби.
Здравец "Hylissang" Гълъбов и Team Vitality няма да играят в плейофите на европейския шампионат по LoL. В ключова среща "пчеличките" загубиха от тима на MAD Lions KOI.
G2 Esports се раздели с лидера си - датчанина Расмус "HooXi" Нилсен. 29-годишният състезател пропусна IEM Далас 2024, а с временен заместник G2 триумфира с титлата от шампионата в САЩ.
Два слаби резултата за Team Vitality в европейския шампионат по League of Legends пратиха тима на българския съпорт Здравец "Hylissang" Гълъбов, на дъното на класирането.
Първото Световно първенство по Football Manager! Събитието ще се проведе в периода 29 август - 1 септември, a наградният фонд ще е в размер на 100 000 долара.