В първия ден от Champions Stage, още една двойка бе показана на живо от колегите стриймъри на "Gaules" и лични приятели Андре „Liminha“ Кензо и Филипе „bt0“ Морено. Запалянко от публиката заяви, че приятелката му Летисия е любовта на живота му и направи нещо, което тя бе чакала шест години - предложение за брак с един красив пръстен.
Wolverine V2 Pro на Razer идва с впечатляващата цена от $250 и включва задни бутони и сменяеми подложки за палците, като същевременно разполага с тактилни превключватели Mecha и хиперскоростна безжична връзка чрез специален ключ⁠ — вероятно за намаляване на латентността?
Всичко дотук звучи перфектно, но някои потребители са имали проблеми с колекционерските си издания. Доста от тях твърдят, че кодът за играта е липсвал в техния пакет, докато други са получили версията за PS4, въпреки че са закупили специалното издание за PS5. Разликата е 10$, но не става дума за парите, а за неприятната емоция.
Огромният успех на току-що издадената Modern Warfare II явно е причината, компанията да пристъпи към следващата крачка. Планираното придобиване на Activision Blizzard от Microsoft, което беше обявено през януари, все още преминава през необходимите регулаторни процеси, но няма да окаже влияние върху процеса на работа, дори обратното - надали корпорацията на Гейтс ще има нещо против да жъне още по-големи успехи.
Въпреки това най-известният ютубър уточни, че иска да се увери, че ще направи всичко правилно и в точното време, тъй като би искал отборът, в който инвестира, да стигне до Световните финали – нещо, което никога не се е случвало в северноамерканската лига.
Теорията на Sekiro Dubi се върти около числата, с които е обозначен Loot-a, който босовете пускат, когато бъдат убити. Sekiro Dubi отбелязва, че 30 кода, 9140-9169, са неизползвани и твърди, че те са запазени за новите босове от новото DLC.