След внезапното му отстраняване от украинската организация в края на май, 23-годишният играч изпрати оферти към множество тимове, за да види към кого ще се присъедини до края на 2022 г. Не след дълго слуховете за възможно преминаване в G2 се появиха на преден план.
След като Valve достигне своя капацитет и за този период, следващите заявки ще започнат да пълнят опашката за доставка за началото на 2023 г. Актуализацията идва месец след като компанията заяви, че удвоява броя на седмичните доставки на Steam Deck.
The Witcher: Season 3 все още няма официална дата на излизане. Това, което знаем е, че Кавил се завръща в ролята на Гералт, Фрея Алън се завръща като Сири, а Аня Чалотра се завръща в ролята на Йенефер.
Индонезийските геймъри са разбираемо разстроени, както и създателите на съдържание, разчитащи на PayPal за международни комисионни. Социалните медии са пълни с обвинения, че новите правила ще навредят непоправимо на индонезийската творческа и гейминг индустрия.
Преди планът да се осъществи напълно, "Stewie2K" беше въвлечен в скандал с бивши членове на треньорския щаб на EG, които заявиха, че играчът е показал лошо отношение и липса на професионализъм. Джейк първоначално твърди, че коментарите са преувеличени и драматични, но в крайна сметка се извини.
Malphite отсъства от метата в League of Legends от години, като до този момент е актуализиран само веднъж. Разработчиците заявиха още, че този вид актуализация ще доближи шампиона до съвременните очаквания и ще гарантира, че той се вписва в текущите стандарти за изкуство и визуализация.