В изявлението от 5 май на ESIC също така се казва, че временно се спират правата на трима треньори, присъстващи на PGL Antwerp Major, тъй като са използвали по-сериозните възможности на бъга, въпреки че не става ясно точно кои. И 9z, и Team Spirit признаха на 6 май, че техните треньори са били отстранени.
Ubisoft Montreal е и родното място на епичната трилогия "Sands of Time", което бе споменато от разработчиците в съобщение до феновете. Оригиналната игра беше пусната през 2003 година. Новите планове пред студиото са екипът от разработчици да се опита да отдели необходимото време, за да се организира и да предостави най-доброто изживяване за този римейк на класиката, когато е готов.
Varus, Braum, Thresh и Hecarim ще получат buffs следващата седмица, като това бе потвърдено от Мат „Phroxzon“ Lиунг-Харисън, който подробно описа предстоящите промени в баланса, публикувани в социалните мрежи на 3 май.
Сделката е на стойност от $300 милиона в брой и включва придобиването на студиата, създали Tomb Raider и Deus Ex, както и около 1100 служители в осем локации по света.
Това идва в момент, в който Netflix разкри, че заради войната в Украйна, която предизвика спиране на услугите в Русия, нарастващата инфлация, ожесточената конкуренция и някои други неприятни фактори, свързани с Covid, са допринесли за загубата на около 2 00 000 абонати за първото тримесечие на тази календарна година.
Франсис Лорънс, който ръководи последните три части - "Възпламеняване", "Сойка-присмехулка (Part 1)" и "Сойка-присмехулка (Part 2)", ще режисира предисторията, но все още няма новини за кастинга. Авторката на новелата - Сюзан Колинс - е в екипа като един от сценаристите на филма.