Награден фонд от 5 000 лева и участие в късната фаза на EA SPORTS FIFA22 Global Series очакват най-добрите ни FIFA играчи
„Затворихме още една глава от историята, но тя никога няма да бъде забравена! "MATUMBAMAN"е невероятен човек и много ми хареса да съм съотборник с него. Споделихме няколко страхотни момента заедно и съм сигурен, че ще продължим да се засичаме извън гейминга. Успех на теб, "MATU”! - заяви "Puppey".
Анимацията като цяло и самата история на Arcane са покрити от зашеметяващи визуализации и завладяващи сюжетни линии за героите, достигайки признание на критиците в RottenTomatoes и IMDB. Анимационният сериал на Riot Games пуска по три епизода на седмица, формат, който позволява на зрителите да се запознаят с историята и да задържат вниманието си върху него.
Засега ранните ревюта на GTA: The Trilogy - Definitive Edition не изглеждат хич обещаващи. Критиците разкриват, че играта е изпълнена с проблеми и бъгове, засягащи главно графиката. Някои потребители са публикували скрийшоти в Twitter, които изобщо не изглеждат красиво – дъждовна буря с "ослепяващи" бели капчици, фрапантни правописни грешки, странни и криви модели на героите.
Лука "Perkz" Перкович направи своя дебют в LCS веднага, след като не успя да осъществи мечтата си – да грабне титлата от финалите на Световното първенство с G2 Esports през 2020 година. Тогава той се присъедини към звездния отбор на Cloud9, в който си партнираше с „Fudge“, „Blaber“, „Zven и „Vulcan“. Трансферът му бе смятан и за един от най-успешните удари, които разтърсиха северноамериканската League of Legends-сцена.
Когато предпродажбите на Steam Deck стартираха, конзолата бе разпродадена за минути, а резервации за нея започнаха да се появяват още на 16 юли. Valve измисли система, която да предотврати заемането на всички слотове в опашката за резервации, както направиха PS5, Xbox Series X/S и останалите прозводители през цялата година.