Lost Ark ще се появи през 2022 година, а скоро ще получим и Closed Beta!

Lost Ark е визуално красива, грабваща и зашеметяваща игра от MMORPG-жанра, а много играчи извън Корея от години молят разработчика Smilegate RPG да пусне „отрочето“ си и в другите части на света. Както вече знаем, благодарение на партньорството си с Amazon Games, играта най-накрая ще се появи и на Запад. Скорошни новини обаче разкриват, че студиото е решило да отложи датата на Lost Ark за началото на 2022 г., за да гарантира, че играта ще бъде трепач от първия ден, в който се появи.

Това съобщение със сигурност ще разочарова много играчи, които искат най-накрая да се докопат до нея. Добрата новина е, че от 4 до 9 ноември ще има Closed Beta, a aко закупите Lost Ark Founder’s Package, то вие ще получите гарантирано място по време на теста. Ако не искате да харчите излишни пари, все още можете да се регистрирате и за шанса, който може да ви даде мечтаното място по време на затворената бета.

Smilegate RPG и Amazon Games разкриха, че решението за отлагането на Lost Ark е взето след Closed Alpha, която се проведе през юни тази година. Двете студиа работят усилено, превеждайки текстове, записвайки гласови съобщения и аудио на английски, поправяйки грешки и създавайки сървъри за останалата част от света.

В публикацията на уебсайта на Lost Ark се казва също, че студията искат да подсигурят здравето на работниците си. Това, разбира се, е умен и почтен ход. Никой не иска да вижда обидното и токсично поведение да се шири в студиата, както се шири в Blizzard.

Общо взето, Lost Ark е заглавие, което не само е чакано от множество фенове по света, но и такова, което предлага брутален геймплей.

Е, най-накрая ще го видим и тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини