LORGAR CUP! България се включва в най-новия международен турнир по CS:GO

LORGAR CUP е най-новият международен турнир по Counter-Strike: Global Offensive, в който ще се включат най-добрите отбори от пет държави – Чехия, Украйна, Словакия, Румъния и България. Наградният фонд е в размер на $15 000, а турнирът обещава истинско зрелище за запалените фенове на играта! За локален партньор в България беше избрана именно A1 Gaming League.

LORGAR CUP ще започне с локални отворени квалификации за всяка държава от 19 май до 11 юни. Основната фаза на турнира ще се проведе онлайн от 28 юни до 2 юли, като форматът включва групова фаза, плейофи и финали.

Родните квалификации ще се проведат на 20 и 27 май, като записванията са вече отворени и всички желаещи отбори могат да се запишат СЕГА:

20.05
27.05

Във всяка от двете квалификации се класират общо два отбора (общо 4), които ще играят помежду си на 3 юни (затворена квалификация във формат Bo3). Най-добрите два отбора ще се класират за LORGAR CUP, където ще се борят за част от наградния фонд от $15 000.

Всички финалните срещи от всеки етап (първа квалификация, втора квалификация, затворена квалификация) трябва да се изиграят, за да се определи първо сийдинга за последния елиминационен турнир, както и поставения отбор от България за международната част. По усмотрение на администраторския екип неизиграването или несериозното отношение по време на финалните срещи, може да доведе до отстраняване от турнира на провинилия се отбор.

Цялата част от квалификациите за България, както и международната част на LORGAR Cup, ще се стриймва в канала на нашия любим CS:GO анализатор Никола „Niku” Гяуров – https://www.twitch.tv/niku. Разбира се, за да бъде настроението на макс по време на турнира, за зрителите на канала и хората в чата ще има предметни награди, осигурени от Lorgar и Gaminggear.bg. Записванията са вече отворени, така че побързайтe!

За отборите, които се класират на трето и четвърто място в локалните квалификации, също са предвидени награди, като отборът, стигнал до трето място ще спечели 5 броя Lorgar Rapax 701 Pink Уеб камера за стрийминг. А играчите от отбора, класирал се на четвърто място, ще спечелят по един Lorgar Main 139 Геймърски пад за мишка и клавиатура.

Слотове по държави:

1 x Украйна
3 x Чехия/ Словакия
2 x България
2 x Румъния

Групова фаза (28-29 юни)

GSL формат, Bo;
Две групи, всяка, съставена от 4 отбора;
Първите два отбора от всяка група продължават напред и се класират за плейофите;

Плейофи (1-2 юли)

Единична елиминация, Bo3;
Два полуфинала, един мач за определяне на шампиона и един мач за трето място;

 

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини