Любимата League of Legends-водеща – Sjokz – ще води шоуто и на PGL Antwerp Major!

PGL и Valve разкриха пълния състав на кастърите, които ще работят по време първия CS:GO Major за 2022 година през следващия месец. Оглавяваща списъка е добре познатата ни водеща – Еефье „Sjokz“ Депоортере, която е най-известна с работата си за League of Legends и Riot Games.

Sjokz е на свободна практика от известно време насам и ето, че вече ще взима участие и в други игри и събития.

Белгийката вече работи на BLAST през 2019 и 2020 г., а след като пропусна ивентите през 2021 г., се завърна в RMR-турнирите, които се проведоха този месец. Организаторите от PGL очевидно явно харесват работата й толкова много, че са отправили покана към Sjokz да работи заедно с Freya Spiers по време на Antwerp Major.

Джейкъб “⁠Pimp⁠” Уинечи, Матийо “⁠Maniac⁠” Кикерес и Алекс “⁠Mauisnake⁠” Еленберг ще бъдат триото анализатори, работещи със Sjokz и Freya на бюрото за анализ. Франки Уорд ще им партнира на сцената, докато Джеймс Банкс ще работи като интервюиращ, също както на PGL Stockholm Major миналата година.

sjokz

PGL и Valve са наели още четири дуета за предстоящия турнир по CS:GO. Не е ясно кой от тях ще бъде основната двойка, но със сигурност конкуренцията ще бъде жестока.

Чад “SPUNJ” Burchill и Alex “Machine” Richardson са може би най-известните водещи, но феновете ще слушат и Мохан “⁠launders⁠” Говиндасами и Конър “⁠Scrawny⁠” Гирван, Хари “⁠JustHarry⁠” Ръсел и Хюго Байрон, както и Винс Хил и Съдхен „⁠Bleh⁠“ Уахенгбам.

Освен това в турнира с награден фонд от $1 000 000 ще участват Джейк “Jak3y” Елтън, Ефрен “encg” Чунг, Райън “ItsRandall” Рандъл, Бастиан “UnknownFME” Фабер, Джейк “zarx” Каракузян, Марко “shev” Крайческ и Маркус “pinqu” Елиасен разпределя задълженията за наблюдение по време на състезанието.

Списъкът не включва някои големи имена, които са работили преди, като Андерс Блум, Матю „Sadokist“ Тривет, Джейсън „moses“ О’Тул, Огюст „Semmler“ Масонат, Ричард Луис, Дънкан „Thorin“ Шилдс, Янко “YNk” Паунович и Давид “prius” Кунц.

PGL Antwerp Major започва на 9 май, а шоуто определено ще бъде грандиозно!

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини