„Nitr0“ заряза VALORANT и се завърна в новия CS:GO-състав на Team Liquid!

След повече от година отсъствие от Team Liquid и CS:GO, Никълъс “nitr0” Канела най-накрая се завърна в организацията, след като през последните месеци се появяваха различни слухове, касаещи бъдещето му.

Liquid обяви новината чрез видео, в което член на отбора възстановява щита на бившия си съотборник, боядисан в черно от 100 Thieves, когато той напусна през 2020 година, за да премине към VALORANT.

Nitr0“ се завръща в състава сред познати лица и дългогодишни съотборници, измежду които Джонатан “EliGE” Яблоновски и Кийт “NAF” Маркович, последният от които съвсем наскоро преподписа дългосрочен договор с Liquid. Снайперистът Joshua “oSee” Ohm и легендарният френски ветеран Richard “shox” Papillon допълват останалата част от тима.

nitr0-liquid

Завръщането на „Nitr0“ в състава на Team Liquid идва точно по време на периода, в който много фенове очакват и се надяват да видят съживяването на Counter-Strike сцената в Северна Америка. След като Liquid разкри новия си играч, погледите вече се насочват към Evil Geniuses, които от своя страна представиха новия си отбор, в който личат имената на „automatic“, „RUSH“ и бившият играч на Liquid – „Stewie2K“.

И двата отбора ще дебютират само след няколко седмици в груповата фаза на BLAST Premier Spring.

Сподели новината в социалните мрежи:
Други новини